анимация

Funny Video

Не, няма да ви занимаваме с научни и исторически факти за създаването на света, какъвто го виждаме днес. Просто ще ви покажем веселата страна на нещата през погледа на вечно търсещата и гладна катерица от ''Ледена епоха'':)

3,807 гледания
Funny Video

Забавно анимационно филмче, за прасенце, което се опитва по всякакви начини да достигне до заветните курабийки, намиращи се върху високия хладилник :)

4,408 гледания
Funny Video

Много сладко видео за един щъркел, който няма късмета да се случи на работа и трябва да носи бебета от много опасни видове животни :) Също така историята показва колко важно нещо е приятелството :)

6,192 гледания
Funny Video

Уникално клипче от поредицата Lava-Lava! :) Уникална идиотия, която ще запомните с невероятните викове и крясъци, големите виолетови носове и своята тотална безсмиленост, която може да ви накара да правите само едно - да се смеете :)

2,402 гледания
Funny Video

Кой казва, че рисуването в тетрадката по време на час или на оперативка не е ползотворно? Колко от вас са рисували нещичко по време на напрегнатите оперативки?
Ето, че този човек е впрегнал своите усилия за да направи от драскулките...

3,305 гледания
Funny Video

Епизодите от поредицата Котката на Саймън са едни от най-любимите ми :)
Това е най-новото филмче, което аниматорът е направил и е прясно, прясно :) Ще има и още едно - това е клип 1 от 2, но втория явно още го няма :)

4,127 гледания
Funny Video

Ако обичате видеоклиповете и филмите на PIXAR със сигурност знаете много добре интрото с което започва всеки един от тях. Затова сигурно ще ви хареса и тази оригинална пародия :)

2,478 гледания
Funny Video

Това е видео от една много забавна анимационна поредица, наречена "Котката на Саймън". Въпросният Саймън е аниматор, съдържател на магазинче за домашни любимци в Англия, но отделящ от времето си за да изобрази привичките на котките, така, както...

4,291 гледания
Funny Video

Човекът каквато и жена да нарисува, все се чувства възбуден. Седнала, права, с прашки, със сако, с ризка. Всякак :)

4,904 гледания
Funny Video

Много сладък видеоклип от PIXAR, който показва една много необичайна игра на шах, както и радостите, които имат старите хора.

2,345 гледания

Абонирай се за RSS

Общо съдържание
Общо съдържание
Copyright 2012 Идея Тех ООД.