баба

Funny Video

Когато видите линейка, едва ли очаквате да наблюдавате сцена, в която възрастен човек да избяга от нея. Същото едва ли са очаквали и тези младежи, които стават свидетели на подобна случка, оставяща ги безмълвни :)

1,963 гледания
Funny Video

Много хитра скрита камера! Тази симпатична възрастна жена е цялата омацана с кръв, държи кървавия сатър и току само се подаде от входната врата да помоли някой случаен минувач да остави поредната торба за боклук до кофите.
Ала минувачите ги...

1,961 гледания
Funny Video

И старците знаят как да се забавляват :) Вижте една компилация от най-смешните видеоклипове с баби и дядовци, които надявам се че ще ви разсмеят в съботния ден :)

2,382 гледания
Funny Video

Както неведнъж сме показвали в Joke, пенсионерите също знаят как да се забавляват. Понякога те са дори по-щури и от младежите, а свидетелство за това е този танцувален спектакъл, които тези пенсионери изпълняват сред впечатлената публика :)

2,622 гледания
Funny Video

И бабите обичат да се поразкършват и да потанцуват на лудите ритми на музиката :) Тази бабка не се притеснява от хората и съвсем спонтанно разкършва тяло под ритъма на съвременна музика. Браво на бабката! Ще ми се на нейните години и аз да мога...

1,881 гледания
Funny Video

Тези две симпатични баби са отишли във фотобудка с криви огледала и искрено се забавляват на образите, които се получават :) И аз се посмях на изкривените от огледалата физиономии :)

1,455 гледания
Funny Video

Кой е казал, че бабите не са способни да танцуват брейк? Тази възрастна дама прави показно в Ню Йорк, как дори на стари години може да се разкършиш. Все пак, това е САЩ, където пенсионерите са далеч по-щастливи от нашите.

2,376 гледания
Funny Video

лол

4,819 гледания

Абонирай се за RSS

Общо съдържание
Общо съдържание
Copyright 2012 Идея Тех ООД.