бебе

Funny Video

Това е един много мил и безценен спомен, който всеки родител би могъл да направи за своето дете. Как израства едно бебе до тийнейджър за 3 минути?

1,565 гледания
Funny Video

Когато порасна, искам да стана...това е любимото изказване на малчуганите, а как би отговорил този, красноречиво се вижда от артистичното му изпълнение:)

3,142 гледания
Funny Video

Бебето изглежда доста отегчено и незаинтересувано от музикалната играчка и накрая сякаш от немай-къде прави тази ''изненадана'' гримаса:))

2,583 гледания
Funny Video

Пълна идилия! Бебето спи сладко-сладко, а булдога с блага усмивка бди над невинната детска главица:))

4,393 гледания
Funny Video

много сладко видео с бебе и коте :) Тези дни много се вълнувам от темата котки и бебета под един покрив :)

4,712 гледания
Funny Video

Колко са сладки и щастливи! Пълна идилия цари между това бебенце и дакелчето и виждаме, че се забавляват чудесно в банята!

6,908 гледания
Funny Video

Тази медицинска 3D анимация показва точките на разкритие по време на раждане. На анимацията може да видите придвижването на бебето през родилният канал на майката в майчиният костен таз. Тези точки се наричат вертекстни позици и имат стойности +3...

4,760 гледания
Funny Video

И такива бебета има:) Някои мъже съхраняват бебешкото в себе си дори когато са на възраст в която спокойно могат да имат свои собствени. :)

2,577 гледания
Funny Video

Това бебе няма търпение да стане велик оратор, както е тръгнало:)

3,911 гледания
Funny Video

Малкото новородено котенце явно сънува неспокойно и маха с предни лапички. Майка му, която спи до него го усеща, че има неспокоен сън и точно като човек го придърпва до себе си и го гушва. Много сладко видео! :)

7,515 гледания

Абонирай се за RSS

Общо съдържание
Общо съдържание
Copyright 2012 Идея Тех ООД.