бира

Funny Video

Жадният човек не може да бъде спрян от нищо, за да утоли жаждата си, особено жадният за бира индивид! Поради тази причина има и хиляди начини да бъде отворена тази животворна напитка и то по най-бързия начин:)

2,169 гледания
Funny Video

Все сме виждали кражби в магазин, но това надминава всякакви граници на въображението! :)

2,725 гледания
Funny Video

Рекламите за бира винаги са ми пълнили душата. Сигурно сте забелязали, че продуцентите им винаги се стараят да ги правят много забавни и по този начин да въвличат пенливата течност в самата реклама :)
Такъв е случая с повечето реклами на...

2,380 гледания
Funny Video

Странно изглеждащ субект с още по-странен рекорд, а именно изпиване на халба бира за точно една секунда!

2,276 гледания
Funny Video

Гениална реклама на бира "Щуменско"! :) Най-много ми хареса "7 души смениха профила си", след сбиването свързано с коментара с девойката :)
Браво на нашите бирени компании! Измислят оригинални реклами, както и колегите им на запад :)

2,481 гледания
Funny Video

Ето, че се появи РАП парче по разговора между Бойко Борисов и Ваньо Танов, в който нашият премиер се застъпва за Мишо Бирата (собственика на пивоварната Леденика) и кара Митничар #1 да изкара от складовете своите копои. Темата за корупцията на...

4,442 гледания
Funny Video

Финландският водещ на новинарският блок Киммо Уилска предава за нарушенията в барове, продаващи алкохол и в паузата докато тече репортажа си пийва биричка. Репортажът обаче свършва прекалено рано и Киммо е хванат в "крачка".
За това си...

1,882 гледания
Funny Video

Ако сте се редили на километрична опашка по време на концерт, събор или някое събитие за да се сдобиете с безценна халба с бира, то със сигурност ще оцените по достойнство това изобретение. То позволява бирата да се пълни през дъното на чашата и...

4,141 гледания
Funny Video

Май първи нашите момчета и момичета от Каменица разбраха, че от бирени бутилки може да се лее рок. Гролш обаче са решили, че от празните бутилки може да се изкара една добра коледна песничка :)
Няколко дузини бирени бутилки позволяват на...

2,025 гледания
Funny Video

Нова и много оригинална реклама от Хайнекен, които се славят (както всички пивовари впрочем) с фантазията си при създаването на реклами :)
В клипа е включена и песента 'The Golden Age' на The Asteroids Galaxy Tour.

3,897 гледания

Абонирай се за RSS

Общо съдържание
Общо съдържание
Copyright 2012 Идея Тех ООД.