Видео

Funny Video

Това е втора част на клипчето с Китодар Тодоров :) Докторът използва активно интернет, Skype, Facebook и социалните мрежи в своята практика :) А интернет още през 18-ти век е съществувал в безжична форма, помагал е на дякон levski35 и е спомогнал...

2,701 гледания
Funny Video

Оптималните резултати и постижения в спорта са обвързани с немалко контузии и навяхвания, които за спортиста са ежедневие. Но когато гафът стане на турнир, боли двойно.

3,144 гледания
Funny Video

Голямото коте доста ошашави хлапето, залепило любопитно нос за стъклото, което го спаси! Царят на животните скочи като на трамплин с лекота пред смаяните погледи на зяпачите.

2,533 гледания
Funny Video

Източници на Joke.bg, на които определено не може да се вярва, ни уведомиха, че поради орязаният бюджет на БНТ за тази година, от телевизията са заснели този клип, който ще ни радва в паузите между предаванията в дните около коледа. Клипът е...

2,340 гледания
Funny Video

Това видео не е смешно, но е много оригинално. По един много интересен и ефектен начин, режисьорът на този рекламен клип е решил да ни покаже как миг невнимание може да бъде фатален. И не само това - много успешно видеото кара зрителя да усети...

2,333 гледания
Funny Video

Ето как се учи бухльо да бъде такъв ловък ловец! Със системни сухи тренировки и подскоци, на които всеки рейнджър може да завиди. ;)

2,261 гледания
Funny Video

Гениално! Все бях чувала, че тези иначе доста страховити птици са умни, но това надмина очакванията ми. :) Как спокойно влезна в банята, пусна си водата и без грам колебание си взе освежаващ душ! :)

3,577 гледания
Funny Video

На това му се вика универсално оперение! Хем служи за красота, хем топли, а оказва се, че е и чудесно чесало! :)

1,839 гледания
Funny Video

Не всеки може да бъде мистър Съблазън...тоест мистър Коктейл! Готина реклама за мебели. :)

1,772 гледания
Funny Video

Много забавна реклама на лаптоп, който показва завидна здравина и устойчивост-дори на баби! Щом измина теста на баба ви, лаптопът ви наистина си струва! :)

8,101 гледания

Абонирай се за RSS

Общо съдържание
Общо съдържание
Copyright 2012 Идея Тех ООД.