клип

Funny Video

Много интересно видео :) В продължение на 100 секунди ще видите 500 души, държащи в ръце повече от 1500 снимки, създавайки от снимките гладко вървящо видео с музика. Музиката се нарича "Malinkovec Valzer" и се изпълнява от Maxmaber Orkestar.

2,381 гледания
Funny Video

Четвъртъшки поздрав за всички усмихнати джокари с Андреа Баница - Samba(според мен така трябва да се чете името Andrea Banica :) и сексапилният клип на румънската певица :) Мен лично ме зарежда с добро настроение :)

36,286 гледания
Funny Video

Този младеж решава, че е дошло времето да стане популярен в YouTube и за целта се опитва да заснеме видеоклип с пиратка. Само че, пиратката не гръмва когато той очаква. Не е ясно какво се е случило със зъбките на младежа, но е сигурно, че повече...

1,671 гледания
Funny Video

Източници на Joke.bg, на които определено не може да се вярва, ни уведомиха, че поради орязаният бюджет на БНТ за тази година, от телевизията са заснели този клип, който ще ни радва в паузите между предаванията в дните около коледа. Клипът е...

2,309 гледания
Funny Video

Лично на мен този клип много ми харесва :) Изпълнява се на английски, испански, руски и хинди и съчетанието е повече от сполучливо :)

5,951 гледания
Funny Video

Този младеж е правил в продължение на две години по една снимка на себе си, като след това е събрал снимките и е направил клипче, което показва развитието му в рамките на този период. Много е интересно да се види как се трансформира младежа,...

2,453 гледания
Funny Video

Вие сте дама и минавате покрай плакат на красив млад мъж, който е гол и крие с ръце слабините си. Облизвате се с лек привкус на похот и тъкмо да отминете и... снимката се превръща в реалност. Ако сте дама как бихте реагирали? Дали бихте...

2,208 гледания
Funny Video

Това е нещо, което преди малко го излъчваха по Пълна лудница. Уникално клипче! Пак същия актьор, който играе "Обичам Пловдив" Този път с китайци :)

3,195 гледания
Funny Video

Мисля, че вече не е тайна, че обожавам котките :) А това е още един клип с котка, която се изявява като нинджа. Тя се приближава без да се движи!

2,826 гледания
Funny Video

Алехандер Минти Хугес, познат под псевдонима Judge Dread е английски реге и ска музикант, който стана първия бял певец имащ реге хит в Ямайка. Това е и неговия хит.

Книгата с рекордите на Гинес отбелязва, че Judge Dread има най-много...

2,513 гледания

Абонирай се за RSS

Общо съдържание
Общо съдържание
Copyright 2012 Идея Тех ООД.