коледа

Funny Video

По Коледа всички ние си спомняме за това, че сме хора и всички християнски добродетели, които са ни завещани от предците. Затова мисля, че това видео е най-добре да се види точно днес. То показва как едно добро дело, след това води до друго, до...

1,224 гледания

Домакинята твърдеше, че се е опитала да направи кръст върху питата. Само че при печенето се е оформил във символ на плодородието :) Нищо, от събралите се по Коледа, двойката, която нямаше все още деца изяде късметчето с пожелание за бебче :)

2,997 гледания
Funny Video

Да пусна и аз едно коледно видео :) Това е танцуващият Дядо Коледа. Вместо да раздава подаръци на послушните деца, той танцува под ритмите на електронна музика на улицата.

2,386 гледания
Funny Video

Май първи нашите момчета и момичета от Каменица разбраха, че от бирени бутилки може да се лее рок. Гролш обаче са решили, че от празните бутилки може да се изкара една добра коледна песничка :)
Няколко дузини бирени бутилки позволяват на...

1,825 гледания
Funny Video

Внимание ловци! Внимавайте когато излизате тия дни на лов, защото може да направите нещо лошо! Не стреляйте по елени, особено такива, които се навъртат около голяма шейна.

3,470 гледания
Funny Video

Много сладко видео, което си е поставило за цел да накара хората в дните преди Коледа да се замислят за бездомните животни и да ги призове да приютят по едно улично куче.

1,628 гледания
Funny Video

Котката е животно, което не търпи да и се налага нещо. По тази причина не се продават и котешки дрешки, каквито има за кученца. Но как да опаковате котка като коледен подарък? Тук ще видите как :) Дори има място и за панделка!

5,773 гледания
Funny Video

Едно мааалко нестандартно музикално видео на коледна тематика :) Дядо Коледа в него мяза малко на бандит, но може би е и турчин. Групата, която изпълнява песента се нарича Müslüm. Търсейки информация за нея разбрах, че са швейцарци, но въпреки...

2,500 гледания
Funny Video

Това видео излезе миналата Коледа и счупи рекордите по гледане. Може би защото успя да внесе така нужното ни коледно настроение :) Надявам се, че ще ви помогне да се настроите на коледна вълна и вие :)

3,125 гледания
Funny Video

Шофьорът на тази бетонобъркачка явно е голям ентусиаст :) Сигурно полицаите са се опулили като са я видяли. Какъв ли акт ще му съставят? :)

2,099 гледания

Абонирай се за RSS

Общо съдържание
Общо съдържание
Copyright 2012 Идея Тех ООД.