момиче

Funny Video

Тази ситуация да ви е позната, мили дами? Понеже на мен ми е до болка известна:) Особено, когато се изправим пред почти невъзможната задача да обуем сексапилните, но адски неудобни и тесни ''скини дънки''.

11,247 гледания
Funny Video

Много красиво Фламенко, което заснех в Испания :)Толкова е красиво да се наблюдава този танц! А и е доста секси излъчването на танцьорката, която типично във Фламенко стил тропа с токчетата по подиума като разгневена мома. Можем да си представим...

3,314 гледания
Funny Video

Уникално видео! Ако не бях видял, че човекът рисува портрета с Photoshop, щях да си помисля, че това е снимка на наистина красиво момиче (от руски тип:). Както се пее в песента "Я тебе нарисувал" - като не можеш да видиш принцесата от своите...

2,661 гледания
Funny Video

Както се казва - Облечи се за момента! Ето какво се случва, когато красиво момиче се е облякло доста секси. Тя не се вписва в ежедневния градски пейзаж, поради което води след себе си серия от инциденти :)

5,674 гледания
Funny Video

Кой е по-як в номерата? Младежа с козята брадичка или сексапилното момиче? Определено това е момичето! :) Каквито и фокуси да прави момчето, момичето е далеч по-добро! Тя знае как да раздруса заровете така, че да спечели на табла :)

2,745 гледания
Funny Video

Този дядо, въпреки че е в напреднала възраст, не се колебае и избухва на денс парада. Явно освен, че може да танцува, той не е загубил и вкус към хубавите жени, защото гравитира около сексапилната мулатка, която друса своите сексапилни дадености...

3,323 гледания
Funny Video

Горещо и сексапилно ли е това момиче? Загледайте се малко по-внимателно, особено когато се приближи. Секси, нали? :)

3,168 гледания
Funny Video

Понякога е много трудно за момчето да се запознае с родителите на момичето, особено ако те са видни ловци, а той е рогат добитък. Тогава бащата ще вижда в лицето на момчето само една вкусна сочна пържола. Какво може да се направи? :)
...

1,841 гледания
Funny Video

Как бихте реагирали, ако сексапилно момиче с къса поличка ви помоли да и оправите ролерите? :) Може би така?

3,567 гледания
Funny Video

Какво ли прави това красиво момиче в тоалетната на самолета? Може би е терорист? Таен агент? А може би просто иска да задоволи своя голяма нужда? :)

2,371 гледания

Абонирай се за RSS

Общо съдържание
Общо съдържание
Copyright 2012 Идея Тех ООД.