музика

Funny Video

Представи си...забързан делник, отново препускаш да не изпуснеш метрото, а то както винаги е препълнено и деня започва тягостно и досадно. И изведнъж из въздуха се разнася красота...красотата на музиката.

2,483 гледания
Funny Video

Оказва се, че кучетата имат не само добър слух по принцип, но и доста добър музикален нюх. Вижте само колко добре интерпретират чутите ноти!

2,059 гледания
Funny Video

Когато порасна, искам да стана...това е любимото изказване на малчуганите, а как би отговорил този, красноречиво се вижда от артистичното му изпълнение:)

3,373 гледания
Funny Video

Този сладур се оказва невероятен меломан и показва видимо удоволствие и съответно негодувание спрямо музиката, когато тя се чува или спре. Много е готин!

2,637 гледания
Funny Video

Много интересно видео :) В продължение на 100 секунди ще видите 500 души, държащи в ръце повече от 1500 снимки, създавайки от снимките гладко вървящо видео с музика. Музиката се нарича "Malinkovec Valzer" и се изпълнява от Maxmaber Orkestar.

2,561 гледания
Funny Video

Много щура реклама от Kenwood, която ни внушава, че дори покойниците стават от ковчега, когато чуят музика възпроизведена чрез техните тон колони и кар аудио уредба :)

2,428 гледания
Funny Video

Котки, куче, музика и луда автомобилна надпревара! Този път представяме на вашето внимание котката шофьор, оркестъра на котките и кучето мафиот. Малка и сравнително лека музикална импресия с елементи на анималистичност :)

3,101 гледания
Funny Video

Тази котка или не е почитател на Rick Astley или просто и е писнало да и надуват главата с музика и затова хоп на капака! :)

3,640 гледания
Funny Video

Лично на мен този клип много ми харесва :) Изпълнява се на английски, испански, руски и хинди и съчетанието е повече от сполучливо :)

6,111 гледания
Funny Video

Вувузелите се чуват от всеки телевизор, който е включен да гледа световното първенство по футбол. Дразнещият звук извежда извън равновесие не само футболистите, но и всички, които гледат мачовете. "Имам чувството, че се намирам в кошер" - оплака...

2,015 гледания

Абонирай се за RSS

Общо съдържание
Общо съдържание
Copyright 2012 Идея Тех ООД.