мъже

Funny Video

Двама мъже пред писоара, класика! :)От какво ли ще се впечатли единият? :)

2,198 гледания
Funny Video

Във фантазиите на почти всеки мъж присъства сцена със сексапилни полуголи момичета, които се вихрят в автомивката. Аналогията в мъжки вариант обаче някак си не е удачна :)

3,455 гледания
Funny Video

Смелостта май се е изпарила от тези дама младежи, особено от този вляво. Вместо да се държи мъжки, той почва да крещи панически с цяло гърло, викайки ....''мамо''!

2,415 гледания
Funny Video

След онзи култов видеоклип с мъжете, които се радват на бирата в хладилника и жените, които пък пищят от радост влизайки в стая с обувки, този клип е следващия във моите фаворити :) Определено Хайнекен знаят как да правят весели и запомнящи се...

3,406 гледания
Funny Video

Добър експеримент бих казъл :)
Мъжете да си купуват повече афтършейв е извода.

3,495 гледания
Funny Video

Винаги гледайте внимателно знаците в тоалетната, за да не се получи следната сконфузна ситуация :) Не, че когато сте внимавали и гледате знаците, тя ще ви се размине :)

9,316 гледания
Funny Video

Този номер е идентичен на предходния, само че сега очарователна дама раздава целувки на нищо неподозиращи мъже. Но като ги гледам, за разлика от дамите повечето нямат нищо против :)

3,275 гледания
Funny Video

Напоследък е модно сякаш, момичетата да бъдат по-силни дори и от мъжете си. Понякога това се налага, когато мъжете са хленчовци, но има много случаи и на мъжки момичета. Целеустремени и с железен поглед, те вървят към своето бъдеще. Една рекламна...

4,603 гледания
Funny Video

Понякога изненадата, която е направена за мъжа, не може да бъде използвана и спрямо жената :) Защото са възможни такива конфузни ситуации :)

22,125 гледания
Funny Video

Това е любима сцена от филма Невероятната съдба на Амели Пулен. В тази сцена момчето закъснява за срещата с цели 15 секунди. За Амели това може да означава само, че:

3,323 гледания

Абонирай се за RSS

Общо съдържание
Общо съдържание
Copyright 2012 Идея Тех ООД.