пародия

Funny Video

Ще се побъркате, кой казва, че мечтателя на третия райх не е музикален.
Хитлер версия на Gangham Style лудница :)

4,179 гледания
Funny Video

Определено женени с деца не значи, че не можете да се забавлявате! :)

6,399 гледания
Funny Video

Това е уникална пародия на горещия летен хит, който ни забавляваше през изминалото лято :) Клипът е пълен с жега - красиви, знойни девойки, прекрасни гледки и разбира се доста хумор, макар и пародиен :)

3,867 гледания
Funny Video

Естествено, дори култовата космическа поредица Стар Трек може да бъде балканизирана и от избрани кадри да бъде направен един много ефектен клип на чалга песен. И за да бъде всичко още по-забавно, чалгата е на английски език :) Смях се със сълзи...

1,727 гледания
Funny Video

Дали действително през 2012 ще настъпи краят на света и кои са предпоставките за това? ;)

1,757 гледания
Funny Video

Ако обичате видеоклиповете и филмите на PIXAR със сигурност знаете много добре интрото с което започва всеки един от тях. Затова сигурно ще ви хареса и тази оригинална пародия :)

2,490 гледания
Funny Video

Това е актьорът Рики Милър, който изпълнява по един уникален начин популярната песен на Куин - Бохемска Рапсодия. Уникалното е, че я изпълнява с 25-те най-неприятни гласове в историята на музиката :)

3,551 гледания
Funny Video

Много оригинално направена пародия на песента на Ера - Амено. Това са едни кипърци, които са се опитали да представят песента по един нестандартен начин :)

2,643 гледания
Funny Video

Кой е рекъл, че тази песен може да се танцува само от жени? Струва ми се, че може да се изпълни доста прилично и от мъж в боди и на токчета :)

2,593 гледания
Funny Video

Това е една много сполучлива пародия на песента на Rhianna - Umbrella :)

3,867 гледания

Абонирай се за RSS

Общо съдържание
Общо съдържание
Copyright 2012 Идея Тех ООД.