Предай нататък - загадъчното видео

Публикувано от Joke на Пет., 12/11/2009 - 23:19
Виж видеото

Виждате ли нещо необичайно в този клип? На пръв поглед е обикновен музикален видеоклип... Но около него се разгоря голяма дискусия в YouTube, като много хора се опитват да разгадаят какво е това нещо, което им се струва странно в клипа. Малко информация за видеото - Обичайното събиране на местният футболен клуб. Забавлението обаче става не толкова спокойно, колкото се е очаквало. Самото видео е озаглавено Предай нататък и е било махано от YouTube няколко пъти, но накрая го публикува Futureshorts - най-голямата световна мрежа за късометражни филми и анимация, която има филиал и в България. Какво странно виждате вие в това видео?


18 коментара

снимка на Анонимен

Кой пее песента?????

Submitted by Анонимен (непотвърден) on Ср., 05/19/2010 - 23:11.

Кой пее песента?????

снимка на Росен

"Певицата" всъщност е мъж. И

Submitted by Росен (непотвърден) on Чет., 12/24/2009 - 00:28.

"Певицата" всъщност е мъж. И пее "влюбен/а съм в брат ти..." Песента всъщност я пее ядосаното момиче, което виждате накрая. Изпяло е песента за момчето, но не подозирала, че той е гей.

снимка на Анонимен

Певицата е и сестра на

Submitted by Анонимен (непотвърден) on Вт., 12/29/2009 - 11:43.

Певицата е и сестра на момчето, което първо танцува с травестита(имат интервю на тубата 2мата). The Knife са 2ма, брат и сестра. Групата няма нито едно изпълнение на живо, никъде и никога. В този клип пък е представена една абсурдна картинка, поне за Швеция. На едно място са събрани хора от всякакви раси и общности, с всякакви разбирания, включая гей травеститски. Един вид послание, да забравим омразата между раси и сексуални ориентации, и да танцуваме заедно на караоке песен. Това намерих като общо инфо из нета.

снимка на Joke

Вие успяхте да разгадаете

Submitted by Joke on Вт., 12/29/2009 - 15:50.

Вие успяхте да разгадаете всичко! Невероятни сте :) Не ми се вярва да има още нещо, което да трябва да се разгадава в това видео :)

снимка на Joke

Росене, от това, което успях

Submitted by Joke on Чет., 12/24/2009 - 09:59.

Росене, от това, което успях да проуча за това видео, излиза че си прав :) Доста е заплетен сюжета :)

снимка на Анонимен

А защо не изгледате клипа

Submitted by Анонимен (непотвърден) on Ср., 12/16/2009 - 10:14.

А защо не изгледате клипа обратно

снимка на Анонимен

някой ми затри предния комент

Submitted by Анонимен (непотвърден) on Пон., 12/28/2009 - 22:30.

някой ми затри предния комент - хахаххахаааааааааа... е тука е реверснато http://vbox7.com/play:f03638e0 нищо не се вижда или чува

снимка на Анонимен

направих си труда да завъртя

Submitted by Анонимен (непотвърден) on Пон., 12/28/2009 - 22:23.

направих си труда да завъртя и аудиото и видеото, ефекта беше нула, качвам го на вбокса да му се порадваш ако искаш http://vbox7.com/play:f03638e0, освен няколко хало и йес аз поне друго не чувам...кво има да му се чуди човек, педерастко травеститско видео

снимка на Joke

Здравей! Никой не ти е затрил

Submitted by Joke on Пон., 12/28/2009 - 22:32.

Здравей!
Никой не ти е затрил коментара. Поради системата за кеширане е възможно да минат 10 минути преди да се появи коментара на анонимен потребител. Отивам да видя видеото наобратно, определено събуди интереса ми :)

снимка на qap

мерси за отговора, аз се

Submitted by qap on Пон., 12/28/2009 - 22:39.

мерси за отговора, аз се чудих кво става ;-)

снимка на Joke

Но пък да ти кажа, в първия

Submitted by Joke on Пон., 12/28/2009 - 22:45.

Но пък да ти кажа, в първия момент "девойката" почна да ми се струва привлекателна. Учудих се на себе си, някак не разпознах травестита. Моята съпруга ми каза веднага, че това е мъж. Това ме учуди още повече, а когато открих и още информация за видеото, все повече се озадачих. В крайна сметка песента е така залепваща, че понякога си я пускам само заради музиката :)

снимка на Joke

Регистрираните потребители

Submitted by Joke on Пон., 12/28/2009 - 22:42.

Регистрираните потребители нямат кеширане. Твоят коментар ме накара да се замисля, дали не е добре да сложа едно текстче, което да предупреждава гостите за това. Гледам видеото - наистина нищо не се вижда наобратно. Обаче това, което написа Росен е вярно - направих си трудна да потърся още информация, четох доста коментари и той е прав. Това е певицата. Но дали другото е така не успях да открия.

снимка на qap

Понеже видях, че е шведско

Submitted by qap on Пон., 12/28/2009 - 23:01.

Понеже видях, че е шведско видео и се разрових тъдява из гугъля и намерих само това - The Knifes Pass This On är ett motgift mot homofobi och intolerans. В превод, че песента е като противоотрова срещу хомофобията и нетолерантността. Ама те шведите не обичат много чужденците, но пък си имат много лизбиики и тайландски травестити.

снимка на Geri

Моята приятелка се СЕТИ! Това

Submitted by Geri on Съб., 12/12/2009 - 16:38.

Моята приятелка се СЕТИ! Това е групата THE KNIFE, а момичето, което гледа така странно е истинската изпълнителка на тази песен. Но пак не се връзва, защо е композирано така това видео.

снимка на Joke

Това го пусна Boris Krumov

Submitted by Joke on Съб., 12/12/2009 - 15:36.

Това го пусна Boris Krumov във Facebook като възможен отговор, пействам го тук, че да се вижда:
1) Жената става, защото и се танцува, малко по-късно ръчка свой познат, но той се дърпа.
2) Певецът е най-вероятно травестит ( мускулатурата на ръцета, доколкото я има, вените и чертите на лицето са мъжки, както и цялото телосложение - бедрата и липсата на широк ханш ).
3) Има поне 3 етноса в една стая, едното от белите момчета е с обръсната глава, има напрежение както между тях и черните момчета на първия чин, така и между тях и арабите на кушетката.
4) Момичето, което гледа лошо си пада по младежа, който разчупва леда на дансинга, а той горкия не е достатъчно опитен, за да се увлече по траверса, който пее на плейбека...
:)... Вижте повече
Има още много детайли, но тези са достатъчно за някаква сцена по-късно... ;)

снимка на Jul

а) момичето е разпознало

Submitted by Jul (непотвърден) on Съб., 12/12/2009 - 16:10.

а) момичето е разпознало приятеля си в "певицата"
б) удивлява се на реакциите на приятеля си, който е станал да танцува
в) момичето е истиснката певица, която е трябвало да пее на събирането
г) на забавен кадър всичко изглежда по-привлекателно
Една от загадките е, че момичето е истинската певица, която пее тази песен. Другото са предположения.

снимка на Geri

Jul, изпреварила си ме :) При

Submitted by Geri on Съб., 12/12/2009 - 16:13.

Jul, изпреварила си ме :) При мен на гости е една приятелка, която ми каза, че познава тази певица, в смисъл, виждала я е. Май е от някаква скандинавска държава, а момчето което си пие бирата всъщност бил истинския и брат. Но пак не става ясно каква е цялата фабула около този клип. Моята приятелка не може да си спомни името на певицата, само казва, че е била много известна преди няколко години.

снимка на Joke

Аз лично досега успях да

Submitted by Joke on Пет., 12/11/2009 - 23:27.

Аз лично досега успях да разгадая много малко неща. Първо, какво кара жената да стане и тръгне към дъното, след това момчетата гледайки така строго да се разтанцуват?
И защо накрая момичето от публиката си тръгва ядосано? На какво се е ядосала тя?

Copyright 2012 Идея Тех ООД.