танци

Funny Video

Когато порасна, искам да стана...това е любимото изказване на малчуганите, а как би отговорил този, красноречиво се вижда от артистичното му изпълнение:)

3,069 гледания
Funny Video

Труден е живота, когато се напиеш. Особено, ако трябва след това да се прибереш вкъщи. Да не говорим колко труден може да стане, ако трябва да се изкачи ескалатор. И то наобратно :)
Все се чудя, този човечец въобще ли не се усети, че...

2,612 гледания
Funny Video

Както неведнъж сме показвали в Joke, пенсионерите също знаят как да се забавляват. Понякога те са дори по-щури и от младежите, а свидетелство за това е този танцувален спектакъл, които тези пенсионери изпълняват сред впечатлената публика :)

2,622 гледания
Funny Video

И бабите обичат да се поразкършват и да потанцуват на лудите ритми на музиката :) Тази бабка не се притеснява от хората и съвсем спонтанно разкършва тяло под ритъма на съвременна музика. Браво на бабката! Ще ми се на нейните години и аз да мога...

1,881 гледания
Funny Video

Това видео е само за изтънчени ценители на Балканската култура и музикално хореографска самодейност :)
Видеоклипът е заснет "ей така", сякаш спонтанно. А балетът на чернокожата жена с пищни форми може да причини уплаха в по-изтънчените...

1,993 гледания
Funny Video

Естествено. Това е Мутко, нашата родна ромска звезда, която обича ритмите и няма свян от камерите. Не, той не иска да се изкаже, а желае да покаже на какво е способен. Лично аз му симпатизирам :) Готин е! И естествен! Браво Мутко!

1,525 гледания
Funny Video

Отпуснете се и танцувайте свободно! Танцувайте така, както на вас ви се танцува, без да спазвате никакви правила. Нека бъде вашият стил! Може пък дори да си намерите последователи!
Много сладко видео, което ми напълни сърцето :) Момиченцето...

2,517 гледания
Funny Video

Да пусна и аз едно коледно видео :) Това е танцуващият Дядо Коледа. Вместо да раздава подаръци на послушните деца, той танцува под ритмите на електронна музика на улицата.

2,308 гледания
Funny Video

И пандите обичат да танцуват :) Тази е заснета в Провинция Сичуан и явно много се радва на големия китайски икономически растеж :)

1,670 гледания
Funny Video

Кой е казал, че бабите не са способни да танцуват брейк? Тази възрастна дама прави показно в Ню Йорк, как дори на стари години може да се разкършиш. Все пак, това е САЩ, където пенсионерите са далеч по-щастливи от нашите.

2,376 гледания

Абонирай се за RSS

Общо съдържание
Общо съдържание
Copyright 2012 Идея Тех ООД.