Анимация

EMC
Funny Video

Със сигурност знаете формулата, но може би не сте запознати с цялата история :)

2,636 гледания
Funny Video

Любимият ни котарак на Саймън отново е на линия! Този път за да отбележи миналите това лято олимпийски игри в Лондон. Поради тази причина и клипчето е пълно с животинки състезатели. Но как се развива играта? Нека да видим :)

1,663 гледания
Funny Video

Не, няма да ви занимаваме с научни и исторически факти за създаването на света, какъвто го виждаме днес. Просто ще ви покажем веселата страна на нещата през погледа на вечно търсещата и гладна катерица от ''Ледена епоха'':)

3,808 гледания
Funny Video

Излезе ново видео от любимата ми поредица "Котката на Саймън"! Този път ще видим любимият ни котарак заедно с новото което, което собственика му донесе в предния епизод. Как се погаждат двете котки? Още тогава се чудех как ще продължи поредицата...

2,715 гледания
Funny Video

Тази медицинска 3D анимация показва точките на разкритие по време на раждане. На анимацията може да видите придвижването на бебето през родилният канал на майката в майчиният костен таз. Тези точки се наричат вертекстни позици и имат стойности +3...

4,901 гледания
Funny Video

Едно изключително сладурско клипче, дело на гениалните аниматори от PIXAR. Спогождат ли се деня и нощта и какви са техните приключения, предстои да видим:)

2,650 гледания
Funny Video

Забавно анимационно филмче, за прасенце, което се опитва по всякакви начини да достигне до заветните курабийки, намиращи се върху високия хладилник :)

4,408 гледания
Funny Video

Тези младежи са изкарали месеци приведени на черния килим за да създадат анимация по техниката Stop-Motion с един куп монети. Графиката, която те са направили е с разделителна способност CGA (300x200 пиксела), каквато имаха всички осем битови...

2,846 гледания
Funny Video

Понякога е много трудно за момчето да се запознае с родителите на момичето, особено ако те са видни ловци, а той е рогат добитък. Тогава бащата ще вижда в лицето на момчето само една вкусна сочна пържола. Какво може да се направи? :)
...

1,874 гледания
Funny Video

Ако няма какво да криете, защо тогава ще имате против да ви подслушват и да ви наблюдават какво правите? Ние ще подслушваме всички, защото как да разберем кой е лош, ако не подслушваме всички? :)
Сигурно и нашето правителство е гледало това...

2,324 гледания

Абонирай се за RSS

Общо съдържание
Общо съдържание
Copyright 2012 Идея Тех ООД.