Шеги

Funny Video

Xbox получава нарязани на половина с резачка.Чудесен начин да има поглед отвътре!

2,219 гледания
Funny Video

На всеки може да му се случи да попридреме в градския транспорт, но дали всеки е способен по такъв любвеобилен начин да гушне съседа си по място;)

4,563 гледания
Funny Video

''Катаджиите не са виновни, хората са виновни'' - като цяло това е обобщението на този наш мургав събрат. Аз лично друго не успях да вържа от интервюто:)

6,778 гледания
Funny Video

Вие как бихте се почувствали, ако ви предложат да тествате нов крем за ръце в мола, закрият ви очите и ви оставят да релаксирате няколко минути, за да установите след това, че седите на Белият Трон с руло тоалетна хартия преметната през рамо и...

4,913 гледания
Funny Video

Не, това, което си подхвърлят тези двамата не е голямо фризби, а тесто за пица! Кой се справя по-добре обаче, преценете вие:)

3,612 гледания
Funny Video

Още помня своя първи компютър. Той беше 8-битовият Правец 8Ц и бях голям негов фен. Играех с него, разучавах го, влизах в "Монитор", програмирах, дори имах книжката "Аз програмирам на 7 години". Беше една чудесна машинка и все още е. Машинка...

2,214 гледания
Funny Video

Жадният човек не може да бъде спрян от нищо, за да утоли жаждата си, особено жадният за бира индивид! Поради тази причина има и хиляди начини да бъде отворена тази животворна напитка и то по най-бързия начин:)

1,910 гледания
Funny Video

Ладата се слави като непоклатима и издръжлива кола, все пак всичко руско е такова:) Но дали е така, когато форсираме руската машина? Едно смешна пародия по темата.

3,599 гледания
Funny Video

Честно казано, очаквах поне някой от мъжете да се опита да го стъпче, но всички пищяха и бягаха навън :) Ех, много сме се разглезили с тази цивилизация, много! А кога беше време, кога ходехме облечени с кожи нападахме муфлоните? :)

5,306 гледания
Funny Video

Не знам да има друг толкова колоритен българин, който да забавлява публиката по начин, по който го прави образът Митьо Пищова. Най-важното е, че глупостите, които Митьо Пищова ръси са съвсем автентични - имам предвид, че си вярва и говорейки за...

5,574 гледания

Абонирай се за RSS

Общо съдържание
Общо съдържание
Copyright 2012 Идея Тех ООД.