жонглиране

Funny Video

Вижте този уникален трик жонглиране с чукове и същевременно забиване на пирон!

1,541 гледания
Funny Video

Това е уникален робот, който жонглира с топче за пинг-понг :) Хилката за тенис на маса се управлява от компютър, който следи движението на топчето с няколко камери с висока разделителна способност, за да дриблира непрекъснато. Не може да не се...

2,133 гледания
Funny Video

Ниньо Кониглио демонстрира своите шампионски умения да жонглира с пица по време на NYC Pizza Bus шоуто в Pizzeria Del Corso, състояло се миналата година в Бруклин. Уникално жонглиране! Кой обаче би ял тази пица след това? :)

1,672 гледания
Funny Video

Запознайте се с Aung Zaw Oo, познат с псевдонима си AZO, който е абревиатура на имената му. Този младеж е удивителен! Вижте колко много номера и трикове, някои от които майсторско жонглиране е успял да събере в своя видеоклип! Убеден съм, че това...

3,037 гледания
Funny Video

Украйна също търси талант! Запознайте се с Микола Корко, който изуми журито с необичайното си изпълнение с гири. За съжаление Микола не е бил одобрен да продължи състезанието, въпреки, че определено има талант! :)

1,708 гледания
Funny Video

Това е едно от най-добрите изпълнения на така нареченото Контактно жонглиране, при което ръцете не се отлепят от топката. В началото си помислих, че е някакъв трик, но не е. Топката стои като нереална в ръцете му. Удивително!

3,757 гледания

Абонирай се за RSS

Общо съдържание
Общо съдържание
Copyright 2012 Идея Тех ООД.